perjantai 1. maaliskuuta 2019

Hyvän mielen agilitytreenit

Meidän torstaisissa agilitytreeneissä Melkku pisti meidän hieman pois mukavuusalueelta. Ollaan tosi paljon keskitytty fiilikseen ja oikeastaan vaan täysiä päästelyyn, niin nyt oli mukava vaihtelu, kun joutui oikeasti miettimään miten ohjaat koiraasi. Tää rata oli tosi kiva, meiltä toki pois jäi A-este ja kepit. Rata pätkittiin meille kolmeen osaan.


Lahku oli super. Sillä on ollut aavistuksen vaikeaa häiriössä treenailla ylipäätään, mutta nyt sitä ei juurikaan näkynyt. Meidän pakkovalssit meni tosi hienosti, koira haki hyvin esteille ja päästelikin tosi hyvällä fiiliksellä. Vaikka Lahkua lopuksi alkoi jo väsymään, se jaksoi tosi hienosti tehdä pätkät.

Vieläkin saan toivoa itseltäni malttia käskytykseen (eli yksi selvä käsky, koira tietää kyllä), ohjata koiraan käännöksiin tiukemmin (fiiliksellä nyt mennään ja vähän nopeeta) ja ei itse tarvitse liikkua esteitä hipoen. Tee enemmän lentäviä lähtöjä.

Vaikka tiedän kuinka olevani vasta alussa omassa kehityksessäni ohjaajana, nälkä oppimiseen on kova. Välillä tuntuu, että menee niin pää pilvissä kun kaikki on uutta ja hienoa ja jokainen pieni oppiminen on niin uskomatonta. Toisaalta uskon myös itsekriittisyyden tasapainottavan tätä tosi paljon. Muuten sitä putois tosi korkealta ja kovaa.

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!