tiistai 5. joulukuuta 2017

Laita ne volyymit pienemmälle

Jos katsot videon, tee niin kun otsikko käskee. Kiitos.

Tiistaina treenailtiin Hannan ja kahden pikkuisen lapparitytön kanssa taas Kompassissa. Nyt oltiin edelliskerrasta fiksumpia ja avattiin ikkunat, laitettiin lisäksi tuuletin toimimaan niin oli siedettävämpää treenailla. Tein ensin merkin kiertoa, yritin vauhdittaa liikettä, tähän pitää keksiä uusi toimintatapa sen lisäämiseksi. Ei kuitenkaan sunnuntaipäiväkävellyt merkille, mutta tahdon liikkeestä napakamman!

Ruudusta on video. Nyt alkaa paikka löytymään. Kyseisellä videolla Rova on tehnyt reilut viisi kertaa ruutua (toistoja toki enemmän). Sheippaamalla, ei ole ollut targettia tai muuta. Nyt olen näyttänyt oikeaa paikkaa kädellä, alkaa hahmottamaan eikä ole läheskään niin lähellä etunauhaa kun aiemmin. Siirryttiin seuraamiseen. Vähän perusasennossa paikka hakuili, hyvä kontakti silti. Ollaan tehty Rovan kanssa oikeastaan vain suoraa seuraamista, pitäisi alkaa opettamaan käännöstä pikkuhiljaa. Suoralla menee kivalla tohinalla mukana, muutaman kerran liian edessä - korjaus.

Ollaan nyt pyritty parantamaan takajalkojen hallintaa. Videolla on toinen yritys peruuttamisesta ikinä. Kun tämä alkaa sujumaan siirrytään niiden nostamiseen ja korokkeelle menemiseen! Mut on kyllä veikee kaveri kun niin nopeasti oivaltaa. Nyt pysy vire tosi hyvin koko treenien ajan ja vaikka murkkuikä alkaa tuomaan vähän omaa maustettaan arkeen, niin tosi hienosti jatkoi keskittyä vaikka vieressä olikin kaksi tosi kivaa ja ihanaa tyttöstä!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Ihanat! Voi elämä! Sata sydäntä! t: pappa ja kirjuri

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!