maanantai 2. syyskuuta 2019

Terveyttä ja viikonlopun kisat


Lahku kävi viikko sitten luustokuvissa ja kuvista ilmeni seuraavaa: lonkat A/A, kyynäreet 0/0 ja selkä LTV1. Sellainen rivi, että uskaltaa kyllä jatkaa agilityn harrastamista. Ihan parasta! Myöhemmin sitten silmät ja polvetkin.Rovan kanssa lauantaina olisi edessä ensimmäinen tokokoe. Vielä ei jännitä, mutta eiköhän sekin sieltä vielä tule. Maanantaina oli tietysti viikon ohjatus tokotreenit, jossa tehtiin kisatreeni, palkaten kerran välissä. Meille isommaksi pulmaksi koko treeneissä osottautui haukkuminen, mutta syykin löytyi onneksi.

Varsinkin treenien/kisojen alussa älä nosta ääntä liian korkeaksi tai lyö käsiä yhteen. Meillä on muutenkin kehukäskyt ihan selvät, mutta tiedän jos vähänkin hermostun, voi suusta päästä vaikka mitä. Tästä Rova nostaa automaattisesti kierrokset niin ylös, että haukkuminen on jatkuvaa. Rovalla oli ilman näitäkin tosi hyvä vire ja teki tosi tarkasti hommia. Tehtiin kapulan pitämistä lukuunottamatta kaikki liikkeet ja ihan kympin arvoisesti se meni! 

Vielä muutaman päivän päästä perusasioita (note to myself: palkkaa siirtymissä/liikkeen alussa kun palkkaat) ja sen jälkeen odottamaan lauantaita! Jee!

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!