maanantai 8. heinäkuuta 2019

Kahden rally-tokokisan viikko

Keskiviikkona matkattiin töiden jälkeen rally-tokokisoihin Porvooseen korkkaamaan AVO-luokka. Tuomarina Tiia Hämäläinen, PORSK-hallilla. Rovan kanssa oltiin kertailtu muutama viikko ylemmän luokan liikkeitä ja mietin, että turhaan tässä jarruttelee, vaan suoraan kisoihin. Ekalta varasijalta kisoihin, ei huono!


Eikä ne kisat huonot olleetkaan! Otin Rovan viisi koiraa ennen sisälle odottamaan ja sain sen mielentilan tosi hyvin viriteltyä tappiin. Kehäänmenossa sain muistutella itselleni, että muista ottaa koira pois narusta, kuin myös laittaa se suorituksen jälkeen kiinni. No, ei ongelmia tämän kanssa. Mutta olipahan rata! Tykkäsin tosi paljon sen menevyydestä, varsinkin pujottelu juosten oli kiva haaste! Rova oli ihan muutamaa kohtaa lukuunottamatta radasta täysin töissä, -3p tuli kun vauhdinmuutos juoksemisesta normaaliksi hieman valui koiralla pitkäksi. Toinen -3p tuli kun uusin eteentulon.

Rova odottamassa lopputuloksia / Me sijotuttiin!

Lopputuloksena siis 96p ja 3.sija!! Kaikki sijoittuneet saivat saman verran pisteitä, joten järjestys ratkottiin ajan mukaan. Kolmoseksi sijoittuminen ei meitä haitannut, tultiin hakemaan juuri se mitä haluttiinkin, eli onnistunut rata! Siihen päälle vielä koiran hieno tekeminen, kyllä muuten leveällä hymyllä poistuttiin kisoista. Paras kettumies!


Viikonloppuna suunta oli Keski-Suomeen perheen luokse, jossa myös päästiin starttaamaan meidän toinen AVO-rata. Edessä oli rally-tokon Keski-Suomen piirimestaruuskilpailut. Keliksi oli luvattu sadetta, mutta meitä hellittiin puolipilvisellä kelillä. Kenttä oli nurmipohjainen, joka on ainakin meille ollut oma haasteensa.

Rova oli hieman levoton ennen omaa vuoroa, mutta kehänauhojen sisäpuolella ei ollut mitään ongelmia! Meille harmittava -10p tuli kun 9 kyltiltä suoritettiin väärin, koska Rovalla hieman käännös kesti. Haukkumista hieman ja yksi vino eteentulo, mutta olipahan hieno rata! Tuloksena siis 85p!


Molempien kisojen startit.

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!