tiistai 16. huhtikuuta 2019

Tuleva harrastuskesä

Lahku kävi lappalaiskoirien erikoisnäyttelyssä Vermossa ojentamassa tassunsa verikokeessa noin kuukausi sitten. Laboklinikalta saapuivat tulokset viime viikon lopulla ja ne menevät seuraavasti: Lahku on prcd-PRA kantaja, DM terve ja pompen terve!


Rovan kanssa päästiin kesäkaudeksi rally-tokoryhmään, mitä odotan kovin! Ryhmässä on ALO- ja AVO-luokan tasoisia koirakkoja. Toki jos kaikki hyvin menee, voisi ryhmän aloittaessa meillä olla jo tulokset alokasluokasta, joten pystyisi keskittymään täysin AVO-ratoihin. Ja pääsisi olemaan ilman sitä hiton talutinta. :D Tarkoituksena olisi päästä toukokuussa Jämsän tupla rally-tokokisoihin, jossa toivottavasti luokkanousu tapahtuisi.

Lahkun kanssa päästiin tosiaan kesäkaudeksi myös agilityryhmään! Jatkossa päästään treenaamaan ihan isolla kentällä (ulkona), jossa häiriö on ihan uudenlainen. Vaatii varmasti aluksi pitkää pinnaa, sillä Lahku on tällä hetkellä niin häiriöherkkä. Mut ihan parasta, kesä tullaan viettämään treenikentillä!


Treenit tältä tiistailta. Ollaan tosi paljon panostettu iloiseen menemiseen. Jokseenkin sitä on häirinnyt paljon se, että keskittyminen välillä on saattanut olla ihan jossain muualla kuin kentällä. Kentällä oli valmiina jo esteet ja siinä suunnittelin pienen pätkän, mikä menikin aika kivasti. Jos ei oteta huomiota siitä, miltä Lahkun hyppääminen joskus näytti. Hyppytekniikkaa ollaan säännöllisesti tehty kyllä, mutta nyt otetaan se kunnolla to do-listalle. Ja jos ei oteta huomioon sitä, että en millään saa irti itseäni koirasta ja olemaan oikeassa paikassa niin kyllä, muuten meni kivasti.

Mut siinä on meidän ihka ekat verkottomat kepit (kaksi vikaa toistoa videolta). Jee! Meillä olikin tässä välissä parin viikon tauko, mikä nähtävästi kyllä oli hyvä juttu. Ja sieltä on tullut tosi paljon yhtäkkiä nopeutta vaikka verkot vähenevät. Eli Lahkulla on kasvanut kivasti itseluottamus.

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!