torstai 10. tammikuuta 2013

On toiveissa hiottu timantti

Minulla on mennyt tässä hieman yli 2h miettiessäni mitä kaikkea sitä voisi pitkästä aikaa kirjoittaa... Ja kerrottavaahan toki on, mutta kun emännästä on tullut poikkeuksellisen laiska niin mikään ei tunnu syntyvän ilman pakotteita. Eka voisi kysyä miltä uusi, ehkä samaan kaavaan menevä, ulkoasu näyttää? Ainakin vaihtelevuuden vuoksi itse tykkään.

Tätä kevättä tuudittavat muutoksen tuulet. Olen asunut Tampereella nyt puoli vuotta ja huomasin kuinka kaipasin kotiin. En oikeastaan kun työskentele täällä ja koska ennen muuttoanikaan ei tällä paikkakunnalla ollut juurikaan ketään kaveria tai ystävää. Joten tässä parin kuukauden sisällä on tarkoitus pakata kamat ja muuttaa takaisin Jämsään. Ja saanhan nähdä siis Rommia ja Kassuakin huomattavasti enemmän, mikä ei haittaa!
 

Toinen uutinen on se, että nelijalkaista perheenlisäystä ilmenee kevään-kesän aikana. Tulen asumaan yksin Jämsässä ja kun sitä koiraa on haaveillut jo reilut neljä vuotta tuntuu aika nyt parhaimmalta. Mitään enempää tästä suunnitelmasta en aio kertoa ennen kun asiat varmasti vahvistuu. Ennemmin tai myöhemmin tekin tulette kuulemaan siitä!

Jotta en nyt ihan omia asioitani ala löpisemään, tänään meillä vieraili ihastuttava buudelityttö Peppi. He pääsivät Kassun kanssa viilettämään ympäri peltoja ja vähän jäälläkin. Peppi vain ei oikein innostunut Kassun juoksukilpailuihin ja ylitsepursuavaan intoon. Se ennemmin tuli meidän kanssamme. Kassu taasen nautti vapaudestaan ja viipotti lumipenkoissa kuin viimeistä päivää. Hassu lapinkoirauros!
 

Ensi kertaan, tässä onkin pari asiaa kerrottavana, mutta parempaa on odottaa että nekin varmistuu!

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!