sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Pakkanen paukkuu ja harmaalapsi ulisee

Ennen blogimerkinnän tärkeintä osaa tahdon kuulla teidän mielipiteenne tästä uudesta ulkoasusta! Tässä on nyt ollut viimeiset päivät yhtä säätöä, mutta lopputulos pitäisi olla tässä. Rommin esittely-sivu on vielä tulossa.

Leppoisaa sunnuntaiaamua!


Rommi ottaa kaiken hyödyn irti takan lämmöstä... Muutenkin niin lämmönhaluinen koira, että ihan mielellään viihtyy tuossakin muutaman tunnin. Ja unta kaaliin!

Alkaa olemaan jo kylymä! Äskön näytti mittari -20. Eikä kyllä haittaakkaan, lunta on maassa varmasti reilut 30cm. Unelmakeli! Niin sanoo myös meidän suomenlappari, hirvikoira ei olekkaan niinkään innoissaan (ylempi kuva kertokoon todisteita siitä). Hirvikoira varsinkin valittamaan kuinka tassut on kylmät ja ei pysty istumaan saatika olemaan maassa. Lapinkoira taas käpertyy lumipenkkaan ja rauhoittuu siihen.


Meillä vieraili tämän viikon lauantaina suomenlapparineiti Unna Katja omistajansa kanssa kylässä. Kassu sai siis vihdoinkin samanrotuista seuraa ja sen näki. Näillä lapinkoirilla on kyllä niin omat jutut ja ymmärrys toistensa kanssa. Unna osottautui oikeaksi duracel-pupuksi jonka rinnalla Kassu todellakin hyytyi. Kunto kateissa kenties?

Pomppivia lapinkoiria pelloilla. Kassu välillä pysähtyi keräilemään energiaa kun otti niin koville hyppiä korkeassa lumikinoksissa tytön perässä. Ja pakko tunnustaa, että emännälläkin hieman syke kohosi. Kävimme tekemässä pienen lenkin ennen kun rauhoituimme sisälle kahvittelemaan ja rauhoittumaan. Unna on keppikoiria joka tykkäsi kun sille heiteltiin risuja. Kassukin innostui vetoleikkeihin!
Kassu oli innoissaan uudesta tyttökaveristaan! Rommi sai vain hetken tutustua Unnaan sillä tiesihän sitä mitä pojan päässä vain pyöri. Kassu onneksi ei ole hirveän hormoonihyrrä ja se tottelee käskyjä. Unna oli ihana pikku lapinkoiratyttö jonka haluan vielä uudestaan nähdä! Ehkä me seuraavaksi suuntaamme Keuruulle!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno ulkoasu on! :) mietinkin just tän sivun latautuessa että koskahan teillä vaihtuu ulkoasu kun sama on ollut jo jonkin tovin - ja kas! uusi ulkkahan se siinä :D

Ihania kuvia ja mitäh.. pakkasta 20 astetta? Huui, täällä pyörii 7-10 välissä, mutta se riittääkin meille. Kunhan aurinko paistaisi... ja kamerassa parempi objektiivi niin voisi ottaa kivoja kuvia :D

Mukavaa sunnuntaita sinne! :)

Millan kirjoitti...

Komea lapparipari.Aivan mainio tuo alempi kuva, kun molemmilla on niin samanlainen ilme ja asento.

Josefiina kirjoitti...

Kassu on onneksi ei ole hirveän hormoonihyrrä ja se tottelee käskyjä.

Viivi kirjoitti...

Jose hei sait mut nolostumaan!!! :--D Karseeta tekstiä voisi lukea noita ennen kun julkaisee.

Oona, kiitoksia paljon! Mä itseasiassa ajattelin, että pitäisi tota edellistä ulkoasua mahdollisimman pitkään sivuilla koska se on toimiva, mutta kun kaikki muutkin vaihtoivat niin kai minäkin! :D

Aamulla oli -20, mutta nyt on taas laskenut, onneksi. Joo ja myönnän että ei oikein iske kuvata tossa kelissä ja vielä mustaa koiraa, mutta noh.. näillä mennään. :DD:D

Millan, eikö vain! Unna oli supersöpö ja Kassu.. oli Kassu!

Katariina kirjoitti...

Pakko kysyä, että miten oot opettanut Kassulle ton toisiks viimeisen kuvan tempun? :O

Viivi kirjoitti...

Katariina, ei ole vaikeeta opettaa KOSKA Rommikin sen osaa!

Jos kerron kumman kanssa se on ollut vaikeampaa niin se on jäykkis-Rommi. Se ei uskaltanut yhtään nostaa etujalkojaan koska luuli pyllähtävän selälleen. Joten olin koiran selän takana tukemassa ylös nousemista. :D Siitä vaan heeerrkullisen herkun kanssa sain sitä pyrkimään nostamaan etutassuja ja laittavan painoaan vähän enemmän pyllylle. En pitänyt siis kättä ihan ylhäällä vaan siinä missä koira olisi selkä suorana. Tää vaati varsinkin hirvikoiralta paljon ponnisteluja koska sitten kun piti ilman sitä turvaa takana yrittämään niin turhautui. Kassu on ollut paljon helpompi tapaus, se oppi vain sen kun namia piti vähän kuono yläpuolella.

Simple as that!

Roosa kirjoitti...

Hieno uus ulkoasu! Mä oonkin parina päivänä kattonut, kun se on tainnut olla työn alla. Hauskat noi katkoviivat reunoilla!

Ja voi ei, miten ihana toi kolmas kuva.. :D

Nea kirjoitti...

Aivan ihana tää ulkoasu! <3

Ja noi kuvat...ei saa Viivi laittaa noin hienoja kuvia, toiset taas täällä kateudesta vihreitä *rolleyes*
Varsinkin toi pupuilu-kuva on ihan supersöpö!

Viivi kirjoitti...

Roosa,
Kiitoksia! Joo oli pientä säätöä noitten ulkoasujen kanssa - eka oli yksi versio mutta se temppuili pahemman kerran. Tämä nyt sitten nähtävästi jää blogiin pysyvästi (ensi kertaan... :D).


Nea,
Hyvä että ulkoasu miellyttää! On kiva kuulla siitä palautetta koska tähän on vuodatettu verta ja hikeä mukavasti. :D Apua mä en oo ollenkaan tyytyväinen noihin kuviin, tosin mustaa koiraa tuossa kelissä ei ole mikään herkullisinta kuvatakkaan. Kiitoksia paljon silti :)

Kassu sekä Unna kiittävät ja kumartavat!

Sarianne kirjoitti...

20 astetta PAKKASTA!?!? Mä oisin Rommin vieressä tossa tulisijan äärellä. Uusi ulkoasu on hieno! Ja oonkohan ikinä muistanut kehaista Kassua? Se on nätti! Tai siis, komea, olisi vissiin oikeampi sanavalinta.

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!