sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Viikonloppu vauhdikkaasti käyntiin

Päästiin lauantai-aamuna vihdoin porukalla treenaamaan ja saamaan alle kunnon treenit. Lähiaikoina kun ollaan Rovan kanssa treenailtu liikkeiden osia vain keskenämme kotosalla. Meidän kanssa treenaili Anna ja Just sekä Katarina ja Kovu. Oltiin varattu Espoosta Sporttikoirahalli, olipa kiva välillä saada uudessa ympäristössä treeniä.


Tehtiin ruutua, seuraamista ja seuraamisesta maahanmenoa. Ruudussa lähdettiin ottamaan asiakseen taas se, että koiran singotessa ruutuun se menee targetille suoraan ilman kyselyjä. Rovalla on nimettäin ollut "ongelmana" liikettä tehdessä, että se kääntää kroppansa hyvissä ajoin minuun, eikä käänny vasta kun jalat/jalka on targetilla. Pyrittiin siis tähän ongelmaan tarttumaan heti. Katarina pitää ja minä lähetän ruudun oikealta puolelta, sinkoaa hyvin ja hakee targetille. Pari toistoa menee hyvin. Kokeillaan vielä niin, että minä lähetän ja Anna on palkkamassa ruudussa. Menovauhdeissa ei ole mitään vikaa. Targetille tarjoaa taka-jalkojaan. Kokeiltiin, että menee rakettina targetille ja ennen kun kääntyy Anna viskaa palkan. Tokalla toimi ihan, jätettiin tähän. "Hienosäätöä vaille valmista."

Tauko.

Seuraamisessa ajoittain hieman liian korkea vire ja koska olen panostanut kääntöihin, oli tiiviisti kiinni minussa liikkeessä. Tähän huomio - vaihtelevaa treeniä, ei ennalta arvattavaa. Kuitenkin ihan into pinkeänä tekemässä, se on tärkeintä! Jäävissä maahanmenoa ollaan treenattu nyt tosi paljon ja se näkyy. Se iskeytyy lattiaan samantien käskyn jälkeen. Toisen toiston jälkeen otin tarkoituksella vain suoraa seuraamista, mutta alkaa tarjoamaan maahanmenoa. Ei kuitenkaan turhautunut kun käsken jatkamaan seuraamista. Parin suoran seuraamisen jälkeen otettiin vielä maahanmeno niin, että Anna naksutti onnistuneesta ja heitin lelun palkaksi. Joka toimi hyvin. Tähänkin pitää saada erilaisia variaatioita ja niin ettei ole ennalta arvattavaa.

Hyvä treenikerta siis taas alla. Tarkoituksena oli ottaa vielä kapulan pitoa ja kontaktia, mutta aika loppui kesken. Niitä siis ensi kerralla!

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!