tiistai 18. joulukuuta 2018

Miten sitä meneekään

No mitä me ollaan tehty.

Lahku ainakin tietää. Se vapaana muutama viikko takaperin ollessaan lenkkimaastossa tökännyt silmänsä todennäköisesti tikkuun, jonka seurauksena eläinlääkärireissu. Sarveiskalvoon tuli pieni viiltomainen, pinnallinen haavauma. Mikä tarkoitti sitä, että edessä oli isompi ruljanssi silmätippojen kanssa. Kaksi ensimmäistä päivää meni kipulääkkeestä huolimatta aika paranneltaessa itseään, mutta sen jälkeen oltiin yhtä iloinen ja virkeä poika kuin aina.


Me ollaan käyty kyläilemässä kotikonnuilla, odotettu ensilumen tuloa (mikä vihdoin ja viimein saapui pääkaupunkiseudulle), käyty harvase päivä treenaamassa ja yritetty selvitä tästä kaamoksesta. Pojat on päässyt fysioterapeutin käsittelyyn. Meillä arki rullaa aika hyvin, tietysti vähän lenkkeilessä pulssia nostattaa kaksi teini-ikäistä koiraa, mut hei, sitä saa mitä tilaa.

Rovan kanssa ensi vuoden alussa aloitetaan toko-ryhmässä treenaaminen, että saataisiin meidät vihdoin ja viimein kisavalmiiksi ja korkkaamaan ALO-luokka. Kyse on minusta eniten häiriöstä, muuten meillä ollaan jo ihan hyvällä mallilla. Tämän lisäksi joka toinen viikko päästään agilityä treenaamaan ryhmässä.

Lahkun kanssa tarkoitus aloittaa valmennusryhmässä agilityn treenaaminen kunnolla. Ollaan saatu hyvät avaimet luomaan pohjaa lajille, mutta nyt haluan valvovan silmän alle kehittymään. Lappalaiskoirista koostuva harrasteryhmän kanssa päästään myös kuukausittain Nina Mantereen oppiin. Lisäksi ilmoitin Lahkun juuri Jalostuspäiville kuopioon tammikuulle. Myöhemmin keväällä olisi myös pääkaupunkiseudulla rodun erikoisnäyttely, pitää harkita sinnekkin lähtemistä!

Onneksi on kuitenkin pitkä joululoma tiedossa! Me lähdetään viikonloppua kohden kohti keski-suomea, josta siirrytään joulun tienoolla pohjois-savoon. Toivottavasti tiedossa on luminen ja ihana joulu! Joulun välipäivinä ja sen aikana on silti tarkoitus tavata koirakavereita, käydä sulattamassa kinkkuja koirakylpylässä ja treenailla hieman hyvässä seurassa.


Sellainen vuosi 2018. Jos vain jaksan koota vuoden kohokohdat ja mitä kaikkea on tapahtunut ja jopa seuraavan vuoden tavoitteet, siihen olisi hyvä lopettaa tämän vuosi. Toinen asia se, miten toteutuu. Kaikesta huolimatta ihanaa joulua!

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!