perjantai 22. syyskuuta 2017

Yhdet onnistuneet tokotreenit


Torstai-aamun toko- ja häiriötreenit. Ensin ooteltiin hieman muiden suorituksia, selän takaa kuului välillä yhteiskuoro, mutta sitten hiljennyttiinkin vain odottamaan ja katselemaan! Parempaan päin, sillä jos en väärin muista, joku kerta odotellessa huudettiin täyttä kurkkua miksei pääse mukaan.

Aloitettiin homma kontaktin treenaamisella häiriössä, Anna hoiti häiriköinnin. Upee kontakti, ei ärsyttänyt lelun heittely vieressä tai lähestyminen takaa. Siirryttiin siitä suoraan kävelystä seuraamiseen tuloon. Hyvin hoksas, annan vaan turhaan apuja kropalla ja katselen missä se menee, kun se aina kuitenkin on tulossa sivulle. Ne pois ensi kertaan. Seuraaminenkin menee ihan tyylipuhtaasti, imutan vielä reilusti jotta paikka varmistuisi.

Upeesti kontakti pysy kun harjoiteltiin seuraamiseen lähtöä! Jee paras!


Jopa minulle on tullut yllätyksenä se, kuinka vahvaksi maahanmeno ja nouseminen on Rovalle tullut. Takajalat pysyvät kyllä ainakin toistaiseksi paikoillaan, mutta vauhtia on tullut koko ajan lisää kun toistoja kertyy, joten katsotaan pysyvätkö ne takajalat paikoillaan. Anna hyvin kiinnitti huomiota siihen, että Rova makuulta nousee istumaan etujalkoja hypäyttämällä, niin tehtiin tätä samaa treeniä sitten maahanmenoon.

Jätin Rovan syöttämättä tarkoituksellisesti, että lopuksi tehtävään tunnariin tulisi loistopalkka. Aiemmin ollaan treenattu juuri tätä kyseistä tehtävää niinkin, että ruoka on takapalkka. Rova on silloinkin nostanut kierrokset, mutta ei mennyt kuitenkaan "työkyvyttömäksi". Nyt se paineistui siitä todella paljon, eikä pari nuuskaisua lukuunottamatta työskennellyt kapuloilla. Jätettiin liike kesken ja otettiin iloinen pentuluoksetulo, josta sai superpalkan.

Tähän kiinnittää huomiota jatkossa treeneissä, loppupalkkaa ei ole syytä jättää niin esille, vaan onnistuneen harjoitusliikkeen jälkeen mennään iloisesti kassille josta tulee superpalkka. Kotona missä ei häiriötä ole, tehtävä on siksi saatu tehtyä ongelmitta.


Nyt maassa makaa todella väsynyt suomenlapinkoirapoika hiljaa tuhisten.

Ei kommentteja:

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!