sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Raivokkaana kohti uusi, parempia pettymyksiä


Mua vaan naurattaa enkä tiedä miksi. :D:DD:D

Pettynyt olen möllien osalta kun Rommi oli aika paineissa tuon häiriön vuoksi JOSTA saan syyttää ihan itseäni jos en tarpeeksi kunnolla sitä sille siedättänyt. Olen siis enemmän pettynyt itseeni kuin koiraan. Eli häiriöherkkälle koiralle häiriötreenejen tekemistä. Jos jollakin on kiinnostusta meidän kanssa treenaileen niin ilmoittakaa!
Tämä tokomölli vaan nosti fiilistä treenata. Tuomarina kisassa oli Irene Huuskonen ja tässä möllejen pisteytykset. Me teimme siis kaikki liikkeet liinassa, ihan varmuuden vuoksi, mikä osottautui hyväksi valinnaksi.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 0 - Tämä oli tuhoontuomittu jo ennen kun me päästiin koirat laittamaan maate. Koira oli liinassa, itse olin siitä noin 4m päässä ja pidin narusta kiinni. Hetken pysyi, mutta oli jo ennen ihan pöllyissä sakemanniuroksesta.
Seuraaminen kytkettynä 10 - Ihan pätevä, ekassa perusasennossa piti vähän korjata.
Maahanmeno liikkeestä 10 - Bravuuri, se osasi!
Luoksetulo 0 - Oon ihan masentunut tän vuoksi! Kerroin tuomarille tekeväni lyhyemmän luoksetulon, mutta tuomari käski sitten peruuttaa vielä pari metriä että pituudeksi tulee täydet. Liikuin taaksepäin ja koira viiletti tulemaan. Se olisi tullut, tyhmää! Tokalla yrittämällä tuli, mutta ei tullut perusasentoon vai katteli sitten koiria... Niin.
Seisominen liikkeestä 10
Estehyppy 5 - Ällöjä hajuja siinä esteessä. Jouduin turvautumaan käsimerkkiin.
Kokonaisvaikutelma 7 - Miinusti ton liinan käytöstä ja vähän tollaisesta... hetkellisistä huuhailemisesta.

Joten 107/180p eli ALO3 ja luokan viimeinen. Nää kolmoset on kovin tuttuja!Ekan luoksetulon lähtö jossa Tompe ennakoi. :((


Onnistunut luoksetulo ja tyylinäyte estehypystä.

Irene kehui kyllä miten koira osasi varsinkin silloin kun ei oltu menossa koiralaumaan, häiriön suuntaan. Silloin kun se häiriö syntyi niin oli vähän heikompaa ja yhteys katoili. Eli paljon häiriötreenaamista. Arvosti myös paljon sitä miten harrastelen haastavan rodun kanssa. Osaan liikkeistä olin tyytyväinen, osaan en.

Se käyttäytyminen siellä mölleissä kehän ulkopuolilla oli jotain karseeta. Eihän se haukkunut tai murissut tai mitään vastaavaa, se oli vaan aivan paineissa ja olis vaan taas päästä vähän haisulle. Seuraavalla kerralla mä meen 200m päähän muista koirista ja vasta kehään mennessä se näkee ne. Tai jotain.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hei siitä se lähtee! :) Teillä on kuitenkin kymppejäkin joukossa eli on se myös keskittynyt suhun. Aidan on kanssa ollut ihan mahdoton ja nykyisin se on oikein kiva eikä oo enää yhtään niin häiriintynyt muista koirista, kyl Rommi varmasti viel kehittyy :)

Viivi kirjoitti...

Toivotaan näin! :) Jos vaan jaksaisi mennä ja tehdä erilaisissa häiriöissä niin ehkä tästä voisikin tulla jotain.

Sarianne kirjoitti...

Harmi noi pari nollaa, muutenhan tuo oli oikein hyvä suoritus! Häiriötreeniä vain lisää. Muista kuitenkin lisätä häiriötä vähitellen ja palkata jo vähemmästäkin osaamisesta. Kyl se siitä! :)

Viivi kirjoitti...

Näinhän se pitäisi saa nähdä vaan kestääkö omistajan pää siinä. :D Sen näkee tulevissa treeneissä. Hiih.

 
Ulkoasun muokkauksineen tehnyt Viivi 2012
Alkuperäinen versio BloggerThemes, kiitos!